Proaspat, fructat, catifelat, pamantesc, natural, traditional, delicat, ficare vin are propriul sau caracter personal. Fara a pierde contactul cu radacinile sale, totul se naste prin dorinta de a crea ceva special dar care totodata sa ramana autentic. Se bazeaza pe dragostea de a lucra cu strugurii care se reflecta in fiecare activitate prin implicarea cu atentie si pasiune a echipei care lucreaza la Weingut Leo Hillinger din Jois. Interactiunea dintre clima, sol, vita de vie si recoltarea blanda sunt aspecte de o importanta deosebita la vinaria Hillinger, deoarece cele mai bune conditii ajuta la producerea celor mai bune vinuri. Hillinger Cabernet Sauvignon este un vin obtinuti din struguri recoltati manual si atent selectionati, fermentati in rezervoare din otel inoxidabil timp de 5 saptamani, urmand a fi maturat in butoaie din lemn de stejar noi si in butoaie din lemn de stejar folosit. Aceste sortiment are o structura buna si dezvolta arome fructate impletite cu note de lemn.Culoare: Rosu cu nuante violet.Miros: Dezvaluie arome puternice de cassis cu indicii de lemn. Gust: Taninuri coapte si puternice care dezvolta arome de fructe negre dominate de zmeura coapta, fructe zemoase completate cu atingerea vaniliei si a ciocolatei negre.Asocieri gastronomice: Banzeturi tari, fripturi.
